OK, kan så næste til skattevæsenet, din virksomhed lønningsliste afdeling være den mest kritiserede mennesker på planeten. Selvfølgelig, når din løn er korrekt og til tiden, så du elsker lønningslisten personer med en lidenskab, men når tingene går galt, det er en helt anden sag. Med rette eller ikke lønningslisten fagfolk kommer i til en frygtelig masse misbrug, hvis din løn ikke er perfekt.
Jeg har haft erfaring med at arbejde i en afdeling for løn, i virkeligheden, jeg var løn-afdelingen, så jeg har tænkt mig at fremsætte et par måder, du kan hjælpe din løn afdeling udfører deres arbejde mere effektivt og behandle alle de penge, du er forfalden korrekt. Ja, det er i høj grad op til dig jeg bange!
Din løn-afdelingen er kun i stand til at arbejde med de oplysninger, du giver det så det er vigtigt, at du giver dem alt hvad de behøver. Jeg mener ikke afleverer din regning former dagen efter de forfalder enten. Det er dit ansvar at sende din løn-afdelingen alt det, du påstår til i god tid for dem at behandle den.
Hvis du bor i et land, hvor du har en momskode, der kan være åben til at ændre på grund af din situation, kan ikke din løn-afdelingen forventes at være psykiske, selv hvis du ønsker de var. For eksempel, i England, hvis du ikke har sendt din tidligere skat form når du starter med en ny virksomhed derefter lønningslisten afdelingen er forpligtet til at indstille din skat fradrag sats på grundsatsen. Dette er en meget højere end din momskoden er tilbøjelige til at være men det er den eneste fremgangsmåde som de kan tage. Så, når din betaling er behandlet kan du finde, at du har en masse mere skat fratrukket end du burde have. Det er op til dig og betyder, at du skal vente indtil udgangen af skatteåret at kræve tilbagebetaling af overbetaling formularen det lokale skattekontor, ikke din løn-afdelingen.
Selvfølgelig, ikke alle land virker på samme måde, men de har lignende politikker, når det kommer til at hævde arbejde relaterede udgifter. Hvis du ikke sender i dine påstande i en rettidig og nøjagtig måde vil din løn-afdelingen ikke være i stand til at tilbagebetale dig for det beløb du har betalt ud.
Lønningslisten afdelinger er som regel meget travlt omkring løn dagen på grund af mængden af sidste minut indsendte for udgifter og andre Tilføjelser til din løn. De er kun mennesker og fejltagelser er ikke altid undgås på grund af det høje tryk, de er under.
I slutningen af dagen er din løn-afdelingen kun menneskelige. Du skal gøre din del for at hjælpe dem med at udføre deres arbejde effektivt. Jo større det firma, du arbejder for de mere at samarbejdet med din løn-afdelingen bliver en nødvendighed. Næste gang du ser på størrelsen af den løn, du har modtaget og begynde at klage over det at være mindre end den burde være, tænke længe og hårdt om, hvorvidt det er departementet lønningslisten skyld eller venlig. Chancer er, det er den sidstnævnte!