Som virksomheder, at adfærd, deres business online har tilvækst, hosting af disse websteder, der giver den primære kontaktpunkt for postering af business er blevet stærkt mission kritiske; at have disse steder gå offline eller udføre dårligt ikke kun mister indtægter, men også forringer virksomhedens image og mister kundeloyalitet.
Virksomheder som betting og online gaming har endnu strengere krav, fordi de skal aflevere en garanteret svar i nær realtid. Sportsvæddemål begivenheder også har effekten af fortrængning alle forretningsområder inden for kondenseret tidsvinduer.
Dette niveau af hosting går langt ud over den simple bestemmelse båndbredde og kvaliteten af serveren spørgsmål ikke kun dens CPUS behandling evner, mængden af RAM og skrap disk plads, men også holdbarheden af dens komponenter, de tilgængelige strømforsyning og fan/s evne til at sprede varmen genereret af en server, der kører 24/7 under muligvis meget tunge belastninger.
Med et program designet til brug internt i en virksomhed, kan man altid sætte et loft på det maksimale antal af mennesker, der kunne bruge programmet. Med internettet dette nummer kan være uforudsigelig, eller hvis målbare gennem registrering, kan vokse stort meget hurtigt. Internettet er en ny operationel ordning, ikke kun for de sikkerhedsproblemer, den præsenterer, men også i omfanget af operationer, og dette kræver en ny måde at tænke, når du designer programmer og hardwarearkitekturer, at være vært for dem.
Den traditionelle tilgang er at skalere lodret, øge båndbredden, CPU/s’ hastigheder, hukommelse og så videre. Der er en grænse, men hvor langt dette kan træffes og med så meget afhængig af sådan en koncentration af midlerne, en fiasko er intet mindre end katastrofal. Svaret er at opnå skalerbarhed vandret med en distribueret arkitektur. Denne arkitektur ikke kun giver mulighed for øget skalerbarhed, men også skaber tillid til fejl og mangler i systemet. Hvad mere er, er denne model i sagens natur velegnet til de fleste operationer og tjenester udbydes over internettet, er i sig selv ganske enkel, men at der er bare alt for mange af dem.
Denne situation er beslægtet med hvordan mennesker organiserer sig at opnå meget store arbejdsbyrde; der kommer et tidspunkt, når en person, uanset hvor hårdtarbejdende og klog vil ikke være i stand til at klare. På tidspunkt fordeles opgaverne blandt mange mennesker gør præcis det samme opgave og endnu koordinere deres aktiviteter. Tænk, hvis du vil, mennesker oversvømmelser i en bank eller betaling Sortsmyndigheden. Mange kasserere vente i kabiner gør præcis det samme job, overvåget af ledere og måske en helper vejlede køerne. Arkitektur og indretning af bygningen hosting disse aktiviteter er designet til at give en jævn strøm af mennesker.
Hosting en distribueret arkitektur er mere kompleks derefter en traditionel centraliseret system hvor alt sker på ét sted. Parallelle arrangementer skal være koordineret, så de fungerer som helhed sømløse og transaktionsbeslutning kontrol forudsætter en afgørende rolle. Hardware setup og middleware software skal udformes meget på samme måde som en specialbygget bygning, og lag af mellemledere i organisationen vil være på plads for en menneskelig organisation. Ansøgningerne, selv bør være opmærksom på, at de kører i et distribueret miljø og kan både gavne og ikke hindrer dette miljø.
Nøglen til en vellykket internet tilstedeværelse skyldes både en forståelse af karakteren af internettet og de værktøjer, der er nu tilgængelig til at opbygge denne succes. Internettet er faktisk kommet en lang vej.
Endeavour har udviklet sin hosting-tjenester med udgangspunkt i sine egne strenge krav til hosting sin Internet betaling Gateways. Siden da har Endeavour tilbyder avancerede hosting-tjenester til at servicere kunder rundt om i verden. Real time backups, ansøgninger designet for distribuerede systemer, geografisk distribuerede ressourcer såsom databaser og fail-safe arkitekturer er kernen i disse tjenester.