Trang til Financial Freedom

Har du nogensinde følte sig fanget i en rotte Race og ønskede at gå på Pension hurtigt men rige?
Har du nogensinde følt, at du bruger alt for meget tid på at arbejde med din chef på kontoret i stedet for med dem, du elsker? Din ægtefælle, børn, venner?
Har du nogensinde følt frustreret, fordi du er så dybt i gæld, som du tror, du ikke kunne gå på Pension fordi så snart du gør det, pengene vil stoppe, kommer og dermed du ikke kunne betale dit realkreditlån og kreditkort?
Har du nogensinde følt, at du har ingen kontrol over dit liv længere tidsmæssigt? Tænk over det: kan du tage en ferie lige når som helst når som helst du ønsker / har brug for det og så længe du ønsker / har brug for det?
Har du nogensinde ønsket, at du kan arbejde når du vil og hvor du vil?
Du er ikke den eneste!
Alt for mange mennesker er fanget i en rotte Race, fordi de skal. Der er for mange regninger at betale, og for mange drømme til at opfylde. Dem synes det, at der er bare ingen måde at forlade deres job og nyde livet, rejse og se verden med deres kære.
De fleste mennesker arbejde, fordi deres regninger fortælle dem til, ikke fordi de virkelig elsker at gøre det. De fleste mennesker slavebinde sig til deres gæld eller job, fordi (tror de) de har ikke noget valg.
Dette er, når trangen til at opnå økonomisk frihed kommer.
Frihed til at vælge, hvornår du skal arbejde, uden bekymringer om indkomst nedskæringer. Frihed til at tilbringe mere tid med dine kære, uden bekymringer om dit arbejde eller din chef. Frihed til at tage et dyrt ferie uden bekymringer om indskrænkninger derefter. Frihed til at gøre hvad du vil, i stedet for har du undvære bekymringer om hvad du kan lide genererer nok indkomst for dig.
Hvis du tørster alvorligt for økonomisk frihed, kommer at finde et bedre job med en højere lønseddel ikke til at arbejde. Højere paychecks vil normalt betyde dyrere livsstil, flere behov, flere pantebreve du tror, du har råd til, mere ansvar således mere arbejdstid og mere tid til at tilbringe på kontoret i stedet med dine kære. Og der er altid det samme problem: så snart du stopper, pengene stopper.
Hvis du forstår dette, vil du komme til at se, at økonomisk frihed ikke er målt på hvor mange penge du gøre ved at arbejde, men ved hvor lang tid pengene kan støtte din normale livsstil når du stoppe med at arbejde.
Og økonomisk frihed handler absolut ikke om akkumulere rigelige rigdomme. Det handler om en gylden mulighed for at leve rigeligt!
Forestil dig! Med økonomisk frihed, vil du have mere kvalitetstid til at tilbringe sammen med din familie og venner. Du vil have mere kontrol over dit liv til at gøre hvad du vil, uanset hvad du elsker, hvad du brænder for. Du vil kunne give mere, hjælpe andre, gøre din del af verden et bedre sted at leve! Du vil kunne bruge så meget eller så lidt tid med din forretning som du vælger. Du vil kunne komme og gå efter behag.
Hvad en stor chance til live overflod!
Er trang til økonomisk frihed realistisk? Ja det er. Det er ikke umuligt at opnå det. Almindelige mennesker har opnået økonomisk frihed. De kan ikke have deres egen luksuriøs yacht, men de har tid og penge til at tage deres familie på et dyrt krydstogt til det dyreste sted på jorden.
Der er dybest set kun to grundlæggende ting almindelige mennesker har kendt i årtier til at opnå økonomisk frihed:
1. administrere din tid og penge!
Tid og penge er de kun to faktorer, der holder folk fra at opnå økonomisk frihed.
For at kopiere succes af mennesker, der har nået økonomisk frihed, behøver du ikke at have selvtillid, super intelligens, høj uddannelse, stor held, hårdt arbejde eller stor karrierevej. Selv om disse er alle gode egenskaber, er de ikke grundlæggende til at opnå økonomisk frihed.
Alt du behøver er en god tid og penge forvaltning, hvilket også ville medføre høj produktivitet!
Investere din tid i at skabe ekstra penge, som du senere kan investere. Du kan gøre ved at tage op en deltidsstilling eller overarbejde.
Så snart du har flere ekstra indtægt, være en ansvarlig leder af dine egne penge! Bor mindre end din indkomst, så du kan begynde at investere. Det er fra at investere i en virksomhed, der vil en dag skabe indtægter for dig og sæt dig økonomisk fri fra at skulle arbejde for føden.
Undgå så vidt muligt at låne penge til noget overhovedet. Jeg tror alle er blevet undervist om negativer af at være i en gæld, men meget få har lært at overveje fordelene ved at være gældfri.
Ved at være gældfri, vil du have flere penge til at investere. Spørg dig selv dette spørgsmål: hvor svært ville det være at skabe en ekstra $1.000 om måneden ved skæring udgifter og ved at investere penge du normalt bruger til at betale din gæld?
2. start investere i din egen virksomhed at skabe passiv indkomst!
Passive indtægter er indtægter, der kræver lidt eller ingen arbejde på alle. For eksempel ville være at skrive en bog og få betalt for evigt på det, traditionelt investere enorme kapital eller starte din egen virksomhed.
Som en lidenskabelig home-business ejer mig selv, jeg mener at have din egen home-business er langt den mest kraftfulde måde at skabe passiv indkomst. Det tager kun mindre startkapital og du vil have ekstra skattefordele.
Det er nemmere at generere passiv indkomst ved at have din egen virksomhed end ved traditionelt investering. Hvis dit mål var generere $40.000 årligt skal du ønsker $1.000.000 til at investere på 4% i rente. Meget få mennesker har denne meget startkapital.
Men der er mange almindelige mennesker, der er blevet home-business iværksættere og genereret $40.000 årligt ved at investere meget lille kapital.
Endelig citerer Robert Bolton, “en tro er ikke blot en idé, at sindet besidder; Det er en idé, der besidder sindet”, den idé, at selv almindelige mennesker som du kan opnå økonomisk frihed skulle besidde dit sind og du ikke vil blive nægtet.

Previous

Avancerede Hosting for Mission kritiske Web-tilstedeværelse

Next

Være rart at din løn-afdelingen

1 Comment

  1. בוודאי ברור לכם שבילוי עם נערות ליווי הוא פשוט בילוי אשר נמצא בכמה דרגות מעל כל סוגי הבילויים. אך האלה של רבים היא כיצד לבחור את הנערות. האמת שזהו אחד החלקים הכי מהנים מלבד הבילוי עצמו שהוא שיא ההנאה. על מנת לבחור את הנערה נכנסים לאחד מאתרי האינטרנט ובהם ניתן להתרשם מהפרופיל של הנערות. זוהי שיטה פנטסטית מכיוון שאתם יכולים לבחור את הנערה לפי המאפיינים שאתם רוצים. זוהי ממש תכנית כבקשתך. כל גבר יכול למצוא כאן את מה שהוא רוצה. השאלה מה אתם רוצים? יש מי שירצה בחורה מלאה עם חזה גדול ויש מי שירצה בחורה ג‘ינג’ית רזה. כולם יכולים למצוא את מה שהם רוצים.
    נערות ליווי במרכז

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén