Amerikanske small business er igen i overgangen. Mange ansatte, nu arbejder hjemmefra, er ikke længere bundet til et geografisk kontor og elendighed af pendling. Dette er et relativt nyt fænomen med antydninger af eksplosive sektor vækst i de kommende dage. Da denne turbulente økonomi har tvunget nedskæringer, offshore omstruktureringer og lukninger i store virksomheder, er mange nye iværksættere blevet født. Det er mennesker, der utrætteligt forsøger at finde ny beskæftigelse og muligvis varige samme skæbne som tidligere har oplevet, nu starter små virksomheder og nyder fordele og farerne ved selvstændig virksomhed.

Der er en gammel historie fortæller om en Admirals beslutning om at udkæmpe et slag mod overvældende odds. Det lader til, at han nærmede sig kysten af en fjendens land, med en større flådestyrke lukning bagfra og en stor hær nærmede sig fra land forude. Han bad og derefter behandlet sine mænd. Han meddelte, at deres kamp træt styrker ville lander på stranden foran, grave og forberede den kommende kamp. Der var ingen vej tilbage, og intet andet alternativ. Han beordrede deres skibe brændt efter de landede. Deres eneste valg var at kæmpe for at vinde, eller omkomme. De besejrede deres fjende, fordi han elimineret enhver anden flugtvej. De blev fastsat på målet om overlevelse, og ingen andre.

Det er den samme holdning skal vi som iværksættere tage. Vi kan ikke råd til at blive nægtet. Vi skal vokse og trives eller vores forretning vil sikkert omkomme. Vi skal konstant være på udkig efter måder at omkostningseffektivt markedsføre vores virksomhed og øge salget. Vi skal kontrollere omkostningerne og have tilstrækkelig likviditet for daglige operationer. Hver af os skal være vedholdende, ubønhørlige og årvågne. Som CEO er vi producenten, salgsgruppen, marketingafdelingen, juridiske kontor, regnskabsafdeling, hr manager, IT-chef, webmaster og så videre. Vi kan ikke tillade os at være alle disse positioner. Vores job er at sælge! Vi skal finde omkostningseffektive ressourcer for at hjælpe os med at vokse og beskytte vores investering i vores forretning.

Vækst af internettet har ændret vores markedsplads. År siden, en lille virksomhedsejer besluttet en geografisk bid af markedet og oprette shop. I dag, at shop ligger typisk på et kontor iværksætterens hjemme. Markedspladsen er nu verden. Udgifter til markedsføring af produkter og kommunikere på verdensplan er så lav, at næsten alle kan tage del i denne revolution. Avancerede voicemail, mobiltelefoner, email og effektiv ecommerce websteder nu giver illusionen af størrelse og storhed for selv de mindste hjemme-baseret virksomhed. Slutkunden typisk har ingen idé om deres leverandør er lokal eller i hele verden. Han kan være klædt i en skjorte og slips eller i sin pyjamas! Spørgsmål er så typisk at udvekslingen af varer og tjenesteydelser med held gjort en fortjeneste.

Det er af afgørende betydning for de små, hjem-baseret iværksætter at være opmærksom på midler til rådighed for hende, som hun gør dette store spring. Alt for mange folk springe for tidligt i business kun til at mislykkes på grund af dårlig planlægning og utilstrækkelige finansielle ressourcer. Ikke få fanget i fælden. Ikke forlade din dag job, indtil du har nok kontanter på hånden for at betale regninger i mindst et år til din nye venture. Blive bevidste om og udvikle de ressourcer til rådighed for dig. Du alt muligt går for dig som du gør dette spring af tro i den entrepreneurielle verden.

Her i South Carolina har vi fremragende Women’s Business Center (), en division af SCMEP, Syd Carolina producenter udvidelse partnerskab (), en af de bedste bevarede hemmeligheder til virksomheder på alle niveauer i vores stat. Andre lande har lignende programmer modelleret efter vores. Disse er utrolige ressourcer, delvist finansieret af de statslige og private midler, tilgængelig på lidt at ingen omkostninger til iværksættere, med det formål at medvirken vellykket væksten af små virksomheder. Nogle yderligere nationale ressourcer er:

Der er også mange magasiner der afsættes til små virksomheder, hjemme-baseret virksomhed, markedsføring, salg, regnskab osv… Få tunet ind på disse og andre ressourcer til rådighed for dig. Læs din industri publikationer til forkant med konkurrencen og andre facetter af dine forretningsmæssige interesser.

En enkelt juridisk spørgsmål, FACTA problem, regnskabsmæssige fejl eller marketing miscue kan sætte dig ud af markedet. I tilfælde af FACTA, kunne utilstrækkelig sikkerhed eller dårlig registrering disse dage finde dig juridisk ansvarlig for en enkelt medarbejder identitet svig problem, som kan ende med at blive meget dyrt. En enkelt retssag eller kreditor tvist kan lukke dig ned. Mange iværksættere er uvidende, dårligt forberedt og skolet med hensyn til disse og andre spørgsmål. Ikke få fanget i fælden og dødbringende uvidenhed.

Der er flere muligheder tilgængelige i dag end nogensinde før for den kloge iværksætter. Få alle du ænder i træk før du foretager det skæbnesvangre springet ind i den nye verden markedsplads. Være smart, Lær alt hvad du kan så hurtigt som muligt og handle på dine ideer. Som Admiral, være besluttet på at vinde over for hvad der kan synes at være overvældende modgang.

Copyright 2005 Daniel Sitter