Med mobilt bredbånd vil du have mange af de samme kriterier at sammenligne som med bredbånd til hjemmet, men der er et par subtile forskelle. Du kan se nogle af forskellene her, eller læse mere hos gobredbaand.dk.

Tilgængelighed

Det er meget sværere at finde frem til tilgængelighed for mobilt bredbånd, da lokale forhold kan variere meget med mobil (det kan variere inden for en enkelt ejendom), og du bliver også nødt til at overveje flere placeringer, som du ofte kan bruge tjenesten. Hver mobilbredbåndsudbyder leverer deres egne postkodecheckere (du kan finde links til disse i vores mobile bredbåndsguide), vi vil foreslå, at du ser på disse og tjek det område, der vil være vigtigt for dig.

Download af film og hastigheder

Som med tilgængeligheden vil du opdage, at downloadhastigheden vil variere meget afhængigt af hvor du ofte finder dig selv ved hjælp af tjenesten. De fleste udbydere overskrider deres tilbud med de meget hurtigste hastigheder, der kan opnås i områder, der har det mest ajourførte mastudstyr. Men hvis du bor i et landdistrikt, forvent ikke at få så hurtige hastigheder.

Mobilt bredbånd handler ofte en række forskellige download-kvoter, som kan være ret forvirrende, så det er vigtigt at kunne skelne mellem dem. Den sædvanlige downloadfradrag er det, der bruger mobiltelefonnettet til at sende og modtage data, wi-fi-kvoter er brug, når du er i en af ​​udbyders hotspots. I større byer er hotspots meget lettere tilgængelige, men disse bliver mindre hyppige, jo mere fjernt et område du kommer til.

Omkostninger

Som altid er kolde hårde kontanter den mest indlysende ting at sammenligne med. Som med alle tjenester skal du kontrollere for skjulte omkostninger og sammenligne priser på tværs af flere udbydere. Hvis du er i tvivl om mere, kan du finde svaret på Hvad er forskellen på bredbånd og mobilt bredbånd? – Go’ Bredbånd.