Copyright 2006 terning 17, Inc.

Kombiner engrosforhandling med den drikkevareindustrien og du får en af de mest indbringende og sjovt virksomheder i verden.

Denne artikel vil give dig en introduktion i denne store virksomhed, hvordan du kan starte og hvor mange penge du kan gøre på hvert enkelt tilfælde af drikkevarer sælges. Er drikke distributionen for dig? Finde ud af lige nu.

Drik distribution er en af de nemmeste og mest indbringende forretninger, jeg har set.

Jeg kan godt lide det, fordi du ikke behøver en masse kunder til at gøre en masse penge. Du kan nemt gøre en ekstra $5.000 med et par gæster.

Du vil se, hvorfor drik er en af de bedste forretninger i verden. Jeg startede i drik, mens jeg havde min værktøj og nyhed distribution business. Jeg var på udkig efter nye produkter, produkter, at jeg ikke behøvede at udveksle så ofte, og at jeg kunne sælge igen og igen til de samme kunder. Denne sidste del var nøglen.

Du ser, når jeg solgte værktøjer jeg regnede med at jeg kunne sælge op til 1.000 værktøjer pr. dag eller mere men hver kunde var enestående. Med andre ord, hvis du køber en hammer på en butik på er mandag chancer du ikke vil gå på tirsdag og købe en anden Hammer. Selv om det koster kun $1,98!

Må ikke få mig forkert, “værktøj distribution business” er en vidunderlig business og jeg stadig elsker det. Jeg var bare på udkig efter en anden slags produkt til at tilføje til min aktuelle emner.

Jeg regnet ud, at for at sælge det samme produkt igen og igen, det skulle være et fødevareprodukt. Så jeg begyndte at kommer til at handle shows og ser på chokolade, kartoffel chips, slik og andre produkter. Jeg kiggede selv på navn mærker som Hershey’s. Problemet var at jeg ikke kunne købe direkte fra producenterne og avancen var super lav, ca. 12%. Jeg blev brugt til at op til 70% avancer.

Sidst løb jeg ind i en drik producent af en energi drikke. De var lige begyndt med deres produkt, og det var nemmere at blive en distributør.

Lad mig fortælle dig lidt om energidrikke. Energidrikke er de nye Super rentable produkter. Alle gør penge, producenten, distributør og detailhandlere. Du kan se, energidrikke sælger for $1,99 til $2,40 på butikker for 8 til 16 ounce. Det er utroligt, hvis du mener at du kan købe en sodavand, der er af samme størrelse for $0,50 til $0,75. Selv en 20 ounce soda kører du om $1.25.

Distributører elsker produktet, fordi de gør omkring $8 pr hver sag de sælger sammenlignet med omkring $2 til $4 for deres andre produkter.

Lad os komme tilbage til den drik Business. Den store del af denne virksomhed er, at hvis du har kun en kunde kommer ind i butikken, købe dit produkt du sælger mindst 1 tilfælde af den pågældende vare pr. måned.

Du se; Hvis du sælger en soda kan nogen købe en sodavand dagligt, sammenlignet med en hammer, hvor folk ikke køber en hammer hver dag. Så du har brug for færre kunder, fordi du sælge mere pr. dag.

For eksempel: Lad os sige du har kun 100 butikker at du servicere dig selv og sælge 3 forskellige drikkevarer. Du sælger en energi drikke og 2 sodavand. Du gøre $8 fra alle tilfælde af energi drikke og $3 af alle tilfælde af soda.

Hvis du sælger kun 1 tilfælde af energi drikke pr. uge pr. butik og 3 tilfælde af hver du gøre omkring $600 profit fra sodavand om ugen og en anden $800 fortjeneste pr. uge fra energi drikke sodavand. Det er $5,600 overskud pr. måned med kun 100 butikker og kun 3 forskellige produkter. Det er meget nemt at rampe op til 5 eller endda 8 produkter. Det er derfor jeg elsker drik business.

Lad mig fortælle dig lidt mere om energidrikke. De er den kategori, der vokser den hurtigste af alle andre drikke. Det vokser op til 70% om året i USA sammenlignet med 2% vækst for soda. Virksomheder stadig voksende fra 100% til 300% per år hvert eneste år. Den bedste del er, at der er ingen ende i sigte.

Ikke kun det, energi drik Business er utrolig sjov. Du få reklame og markedsføring fra firmaer, du får at gøre klub og gemme kampagner, få t-shirts, hatte, gaver, ekstra provision og gratis produkt fra de energi drikke selskaber. Du får også gratis stativer, kølere, nogle gange endda køleskabe.