Vi giver dig her et indblik i, hvad Cyber Monday er, som ikke er kendt for alle. Det er til gengæld et tiltag, der kan komme alle til gavn.

Kunne du godt tænke dig at spare penge på webshops? Kunne du godt tænke dig at gøre et røverkøb og i nogle tilfælde spare helt op til 70 % på udvalgte varer? Så er Cyber Monday selvsagt noget for dig.

Hvad er Cyber Monday?
Cyber Monday er altid den samme mandag hvert år efter Thanksgiving i USA. Dagen er placeret blot tre dage efter den verdenskendte shoppingdag Black Friday. Du kan få et solidt overblik over Cyber Monday ved at gå ind på cybermondaycounter.dk. På siden vil du blive introduceret for alle de hjemmesider, der har masser af gode tilbud på Cyber Monday. Allerede nu kan vi afsløre, at følgende webshops har tilbud på Cyber Monday: De tre bedste, billigvoks.dk, Sound Store XL, Cool Stuff, Nice Hair, Le Fix, Kitchen Time, Q N T S, Stay Hard, WIFI Butikken og mange flere.

Hvornår er Cyber Monday?

Cyber Monday finder i 2019 sted mandag den 2. december. Oftest starter tilbuddene lige efter det øjeblik, 1. december bliver til 2. december. Det vil sige, at når klokken er 00:01 den 2. december, så er der masser af tilbud at finde på hjemmesiderne. Foruden at være tre dage efter Black Friday og fire dage efter Thanksgiving, finder Cyber Monday sted to uger efter Singles Day.
Også fysiske forretninger har tilbud

Der er også fysiske forretninger, der har rigeligt med tilbud, når det kommer til deres udsalg. De bliver dog først offentliggjort om morgenen den 2. december, når de åbner. Det betyder, at hvis du er vågen klokken 00:01 og møder op i butikkerne den efterfølgende dag tidligt om morgenen, kan du have sparet en masse penge.

Åbningstilbuddene er bedst

Det er nemlig altid lige i det sekund, butikkerne åbner, at du finder de bedste tilbud. Det er de tilbud, som de åbner hele Cyber Monday-ballet med, der gør, at du kan spare rigtig mange penge på Cyber Monday.